El millor pastís de xocolata

Sempre cal tenir un as a la màniga encara que un no sigui un mag! Aquest pastís és perfecte per tota ocasió en la què haguem de portar un postre i desitgem quedar bé. El resultat és espectacular i boníssim! Ideal pels esmorzars compartits de les festes de l’escola. Només faran cua al voltant del vostre pastís! I per suposat està a l’alçada de qualsevol festa d’aniversari, fent les delícies del nen més llaminer i dels seus convidats. La recepta és de l’Anna Sànchez, mare de quatre fills. Una proposta senzilla i per llepar-se els dits. Quasi és màgia i aquí teniu la fórmula de l’Anna:

PASTÍS DE XOCOLATA DELICIOUS

200g de mantega (jo hi poso tulipán o d’aquestes…)

200g de sucre

4 ous

50 g d’ametlles mòltes (opcional)

3 cullerades soperes de xocolata en pols (Paladin o xocolata a la tassa)

150 g de farina

1 sobre llevat

melmelada de maduixa

Es van afegint tots aquests ingredients en un bol, es trituren amb el minipimer i cap al forn que ja està calent (mentre preparem la massa el posem alt perquè s’escalfi i quan posem la massa al forn, el baixem a una temperatura mitja). El deixem fer durant 30-45 minuts.

Traiem del forn i deixem refredar. Desenmotllem i el tallem pel mig per posar-hi la melmelada de maduixa. Per sobre podem posar-hi cobertura de xocolata i…mmmmmmmm boníssim!!!   MOLT FÀCIL

TIP: Recomano menjar-lo amb una bona lectura. Un llibre divertit per regalar i llegir-lo d’una sola mossegada: Amanida de poemes. (Històries de fruites i verdures delirants!!)

Advertisements
Aquesta entrada s'ha publicat en Activitats per fer amb nens, Novetats i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s