Tallers per adults

eduard“Nuria es una profesional altamente confiable, apasionada por su trabajo, excelentemente formada, con un gran espíritu de servicio por las personas, y con un gran corazón, la recomiendo como formadora de todas todas”

Eduardo Díez Psicólogo colegiado, Coach y Psicoterapeuta  www.autoestimaycambio.com

txell“Her dedication and her generosity with their peers (students, in my case) is outstanding. I appraise her comments, suggestions and opinions. She has extensive experience in private enterprise; now, as an entrepreneur, I foresee and wish her great success. Thanks Nuria”  

Meritxell Caparrós Merino, export manager at Mitjans S.L.

“Por su entrega y su generosidad con sus compañeros (alumnos, en mi caso), aprecio y valoro sus comentarios, sugerencias y opiniones. Tiene amplia experiencia en difícil mundo la empresa privada y ahora, como emprendedora, le auguro grandes éxitos.
Gracias Nuria”

Sigues el canvi que vols veure al món!

M’apassNAlbertíiona ser el motor dels canvis. Emprendre projectes i compartirFotoNA v2 el camí amb les persones que volen créixer.

De formació sóc enginyera Industrial (en organització Industrial per la ETSEIB), practitioner en PNL, màster en formador de formadors i tinc el títol de Coach Internacional. M’he format amb persones de la talla de John Grinder (co-fundador de la PNL) i Eduardo Díez, el meu primer mestre de PNL. He treballat set anys fent relacions internacionals. Una feina apassionant que m’ha permès viatjar, conèixer gent increïble i ampliar la meva capacitat creativa. Fent de ponent en congressos internacionals i escoltant a d’altres ponents, he après tècniques de comunicació i assertivitat.

M’encanta compartir els meus coneixements i posar la meva ment creativa al servei de projectes que milloren el món. Som-hi?!

Sóc formadora de cursos de PNL (Programació Neuro Lingüística): poderoses tècniques de canvi, comunicació i excel·lència que fomenten l’autoconeixement personal.

També d’intel·ligència emocional: entrenament d’habilitats socials que permeten gestionar les nostres emocions d’una manera positiva.

I cursos de creixement personal, creences potenciadores, assertivitat i comunicació, entre d’altres.

Els centres on he realitzat formació són diversos:  entre empreses de Barcelona, Sabadell, Berga, Manresa i centres com l’ESEC, l’ICT, la UPC (facultats de Nàutica, Enginyeria de Camins Canals i Ports i Estadística) i la European University en anglès en cursos de Màster i Postgrau.

Coneixes quines són les lletres de la felicitat? Mira aquesta presentació: AlfabetoEmocional

NOU: MOTIVA-ACCIÓ!Motivation

Lidera i motiva al teu quip de treball i fes-los entrar en acció

Augmentem la nostra capacitat per fer-nos entendre i escoltar als altres.
Aprenem a delegar i comunicar decisions.
Coneguem les bases de la negociació comercial.

 

3 respostes a Tallers per adults

  1. laia líria ha dit:

    Hola Núria

    M’ha agradat moltissim el taller, que ens has vingut a fer a l’escola. He aprés molt amb el que ens has explicar, coses que no s’havia.

    Esper-ho que continuis fent llibres

    LAIA LÍRIA

  2. Roca ha dit:

    Hola, tens previst fer algun curs d’escriptura creativa per adults a Sant Cugat?
    Fins aviat!

Deixa un comentari