TATAMI Books

Visita la NOVA WEB!

 

Les històries de Tatami Books van sorgir un estiu desprésTatami Books Pinterest de fer-me un ferm propòsit: vull ensenyar als meus fills a llegir! I aquell mes de juliol vaig escriure tres contes divertits. Quin èxit van tenir! Sempre volien que els llegíssim una vegada i una altra! En veure-ho, el meu marit em va dir: això ho has de lletra Tatamipublicar! I com ho volia fer d’una manera diferent, vam crear Tatami Books, un segell internacional per ajudar als pares, mares i mestres a despertar el plaer de la lectura. Voleu saber què ens fa diferents? Mireu el vídeo. Voleu saber com va sorgir el nom de Tatami Books? Visiteu la web de Tatami Books.

Voleu el títol d’aquests tres primers contes? Aquí els teniu: el fantasma de la neteja, la festa del pollastre i el banyador de Nadal.

Sabeu que els podeu coAmazon Tatami Books giftmprar a través de amazon.es i enviar-los a qui vulgueu embolicats com a regal?

Si ens voleu seguir només heu de fer unLike like a la nostra pàgina de facebook.

 

Des de gener del 2016 hem estrenat web pròpia i ja tenim uns quants títols en sis idiomes! I volem seguir creixent, ja que ara som, entre maquetadors, il·lustradors, correctors, assessors i traductors, una bona colla! Gràcies a tots els que creieu en aquest projecte. Podeu trobar tots els llibres a amazon.es i amazon.com I els podeu triar en lletra lligada i de pal o només en lletra d’impremta.

El Fantasma de la netejaLa-festa-del-pollastreEl banyador de NadalEn Tomeu BonaveuLa capsa de la mamaLa pinya castellera

També en castellà, francès, anglès i xinès!! Regala arreu el plaer de la lectura des d’amazon.com o amazon.es.Tatami Books a Amazon

Ho sabies? Pots enviar els llibres de Tatami Books a qui vulguis i fins i tot embolicats com a regal!

El fantasma de la neteja.

La festa del pollastre.

El banyador de Nadal.

En Tomeu Bonaveu.

La capsa de la mama.

2 respostes a TATAMI Books

  1. Mariona ha dit:

    Sembla que s’ha acabat a amazon, per quan la segona edició?m’agradaria comprar-lo!!

    • Núria Albertí ha dit:

      Tens raó Mariona, no ens esperàvem que en pocs mesos fessin la segona edició!
      Espero que acabin de maquetar-la aquesta setmana o la que ve.
      Gràcies pel teu interès. Ja estem preparant el proper conte per Sant Jordi!

Deixa un comentari