LLIBRES

Tria i remena entre aquestes 18 propostes engrescadores per oferir poesia als infants. El millor regal que els pots fer. Som-hi!

NOVETATS- JA HA ARRIBAT LA PRIMAVERA!

Poemes de flors i abelles

Publicat pel Cep i la nansa 2019

dins la col·lecció Olívia.

Ideal per a nens i nenes de 0-5 anys.

En català i castellà!

 

Poemes de fred i manta

Poemes d’hivern per llegir a la vora del foc.

Publicat pel Cep i la nansa 2018

dins la col·lecció Olívia.

Ideal per a nens i nenes de 0-5 anys.

En català i castellà!

 

 

Bona nit, Lluna

Publicat pel Cep i la nansa 2017 dins la nova col·lecció Olívia. Ideal per a nens i nenes de 0-5 anys.

Compra’l online.

Bona nit, Lluna és un llibre de cançonetes de bressol. Conté 7 poemes musicats ideal per ajudar als nadons a agafar la son de manera dolça i tranquil·la. La música es pot descarregar a través d’un codi QR. Les il·lustracions de Mercè Galí arrodoneixen aquest llibre amb traços tendres replets de color. Veu de Mireia Zamora.

Llibre: 14 pàgines 15,5 X 23 cm. ISBN: 978-84-946346-2-8 Forma: cartronet

Els meus primers Haikús- premiat com un dels 100 millors llibres de 0 a 3 per la fira de Bolonia 2018

Llibre infantil, per als més petits de la casa (infants de 0-4 anys), amb set propostes poètiques en forma d’haikú. Una primera experiència d’haikús per a nadons, tots ells relacionats amb hàbits dels més petits, com anar a la platja, la pluja, saltar sobre els bassals, jugar amb cotxes o fer una banyera. Il·lustrats per la Mercè Galí.

Llibre destacat a la fira de Bolonia 2017. Compra’l online!

Consulteu els tallers de Haikús. De 3er a 6è de primària i fins a 4rt de ESO. Motiva als teus alumnes en la sensibilitat dels haikús. Taller d’allò més divertit! Mira que opinen les mestres:

Montse Robert. Taller de haikús. 5è.

Les Falgueres“He quedat encantada. Fins i tot els alumnes que no tenen sensibilitat poètica han sabut què dir i construir els seus versos. Han tingut èxit. I això és molt important. És un taller d’on es poden treure molts recursos. Per exemple, el tema de comptar síl·labes sempre els sembla molt avorrit. Però per fer haikús ho necessiten. Deien: Ai, em sobre una! I els ha calgut molta hagilitat mental. Buscar en el seu lèxic una altra paraula. És un treball lingüístic increïble, a part de poètic.”

 

I ARA… EL MÉS VENUT!

VUIT MIL EXEMPLARS VENUTS D’UN LLIBRE DE POESIA PER A NENS EN CATALÀ? Siiiií! Gràcies a tots!!!

POESIA (Totes le edats) 5ª edició.

Gri, grill i altres animalades. Barcanova, 2006  ISBN: 978-84-489-1885-9 Sopa de llibres (Nº 124) Sèrie taronja.

Baixeu-vos la guia didàctica per treballar el llibre a la vostra classe: Lectura Activa-Gri Grill   Compra el llibre per Internet! També aquí! (Enviament gratuït!)

contra gri grill

¿Alguna vegada heu sentit el cant d’un grill, d’aquells insistents, que no callen mai? En Gri grill us explicarà la seva història, la del gos fotogènic, la del gripau que viu al pou, la de l’aranya teixidora amb la qual ensopeguen uns excursionistes, i algunes animalades més.

En aquest llibre trobareu poesies divertides, màgiques i sorprenents. Si us agraden els animals, la música i jugar amb les paraules, us divertirà conèixer en Gri grill.

Llegeix el que opinen els crítics: Critica Grill grill i altres animalades.

Per Sant Jordi… POESIA I MÚSICA amb:

Roses i dracs. Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2009. Lletra&Música núm. 1 ISBN-978-84-9883-110-8 [Inclou CD i partitures]

Escolta una de les cançons en el següent vídeo:les roses de palau

El regal perfecte per Sant Jordi.

Voleu escoltar un parell més de cançons?

Poesia amb música. També trobareu les partitures de totes les cançons.

Us heu preguntat mai què passaria si la vostra estimada fos al·lèrgica a les roses? Com va ser que en Sant Jordi va matar una aranya en comptes d’un drac? De qui estan enamorades les roses de palau? Aquí trobareu la resposta a aquestes preguntes i també coneixereu la història de la princesa que volia menjar carn de drac i la del drac que volia ser rosa, entre d’altres. Poemes de roses, dracs, cavallers i princeses per celebrar d’una manera divertida la diada de Sant Jordi.

Compra el llibre per Internet aquí! (Enviament gratuït!) O aquí!

Llegeix la opinió dels experts.

POESIA

Aventures sense sortir de casa. LLIBRE SELECCIONAT PER CELEBRAR EL JUGUEM CANTANT AMB LA CANTAT DEL MATEIX NOM. NOVETAT 2017!

 

Qui diu que per passar-ho bé cal anar gaire lluny?

Qui diu que per jugar s’ha d’esperar al juny?

No necessites que el sol faci la seva aparició.

A casa et cal, només, la teva imaginació!

video aventures sense sortir de casa

Un llibre ideal per llegir entre flassades i somiar mil aventures.Bona lectura! Compra’l per Internet. Transport gratuït aquí!

Ressenya de Sílvia Cantos. En paraules seves:

“Heus aquí una mostra de com, amb l’habilitat necessària, podem trobar poesia a tot arreu, Núria Albertí ens regala una col·lecció de poemes carregats de bellesa simbòlica, que faran somriure a petits i grans en descobrir-se a sí mateixos com a protagonistes de les aventures que amb pocs versos desgranen aquests poemes. Qui no ha jugat amb els cosins, a casa els avis i gaudit fent tot allò que els pares no permeten? Llits antics, banyeres, tovalloles, còmics, ulleres o cabassos esdevenen protagonistes. Un volum molt bonic i entranyable sincerament molt recomanable”.

POESIA

Els refranys més divertits.

video els Refranys Més Divertits

Estrella Polar, 2012. L’Odissea. Poesia. ISBN 978-84-9932-834-8.

Un recull exquisit de refranys de tota la vida amb una breu explicació i un poema. Els dibuixos, d’Eva Garcés, són una autèntica joia i estan a tot color. Una lectura perfecta per llegir pares i fills junts. Al blog de la il·lustradora podeu veure una mostra.

El voleu comprar? Aquí l’enviament és gratuït! També el teniu disponible en aquest click! O en aquest altre click!

 

POESIA I MÚSICA (Totes les edats) 2ª edició. [Inclou CD] ISBN 978-84-8415-978-0   Publicacions de l’Abadia de Montserrat,2007

Aquí trobareu poemes i cançons tendres i divertides per a bressolar el vostre nadó, ja sigui dintre la panxeta, als vostres braços o al seu llitet. Núria Albertí ens presenta una proposta per a mares, pares, avis i àvies d’avui, per a adormir els bebès i compartir-hi moments molt especials.

Compra el llibre per Internet! També els pots trobar aquí! (Enviament gratuït!)

Llegeix el que opinen els experts.

 

S’obre el teló: sabates en acció!

S'obre el teló: sabates en acció!ISBN 978-84-96569-76-8.

Poesia. Edicions del Pirata, 2010. 8 anys.

Botes d’aigua que mullen els peus, xancletes que no paren quietes, sabates de vertigen, escarpins submarins… Tot un món de divertits poemes que tenen com a protagonistes els més diversos tipus de calçat. Històries pensades amb els peus que fan un repàs a la nostra cultura amb un toc d’ironia i humor.

Compra el llibre per Internet!

Vols veure les sabates en acció? Mira el vídeo!!

Sabates en accio

 

 

 

 

NARRATIVA (A partir de 8-10 anys)

En Mongomeri i el bosc cremat.

Barcanova, 2010.

Novel·la. Cicle superior.

ISBN: 978-84-489-2563-5.

Mira el vídeo!!

Mongomeri video

Qui ha provocat l’incendi del bosc dels Cingles? Com afectarà el foc als habitants de la muntanya? Aquests i altres misteris els haurà de resoldre en Mongomeri, un gos que viu en un castell encantat al capdamunt del bosc dels Cingles. Se’n sortirà? Aventures i acció en una història en defensa de la natura que deixarà petjades i molt de pèl!

Compra el llibre per internet i te’l portaran a casa! (Enviament gratuït!)

Pirates a la vista! Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2010. Poesia amb música. [Inclou CD i partitures] ISBN 978-84-9883-241-9.

Vaixells, espases, mapes de tresors, calaveres, baralles, lloros, potes de pal, sirenes… Però és que en aquest llibre, els vaixells volen per l’espai, els lloros porten el timó, les potes de pal serveixen de flauta i els pirates es banyen.

Compra el llibre per internet!  També el pots trobar aquí! (Enviament gratuït!)

Llegeix la opinió dels experts. Més opinions.

Vols muntar una cantata amb la coral de l’escola amb cançons d’aquest llibre? El llibret de la cantata el podeu demanar directament a Publicacions de l’Abadia de Montserrat (PAM) trucant al 93 245 03 03 (Demaneu per l’Anna Maria). És gratis, comprant almenys un llibre.

Vols veure un assaig de la cantata i un vídeo d’una de les funcions?

Foto: Coral del Conservatori de Música de Vila-seca (Món llibre 2011)

Fantasmades rimades.

Estrella Polar, 2009.

L’Odissea. Poesia.

ISBN 978-84-92671-16-8.

La nit de Tots Sants un fantasma es passeja inquiet, un rat-penat voleia pel cel fosc, un esquelet pren la fresca… Aquest recull de poemes “esgarrifosos” ens proposa les rimes més originals i divertides per riure’ns de bruixes i esquelets, un llibre ideal per a una festa de Halloween. Brrr… quina por!

Podeu llegir aquí el poema la nit de tots sants (gràcies Nàdia).

Compra el llibre per Internet! També el pots trobar a Amazon. I aquí! (enviament gratuït!)

Mira el vídeo de la carabassa!

video carbassa

Amanida de poemes. Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2008.

ISBN 978-84-9883-004-0.

En aquest llibre, Núria Albertí ens porta de passeig per la cuina. Els seus poemes formen amanides refrescants i nutritives. Amanides de verdures, de vegetals i de fruites.

Un coco sideral, un api que s’escapa, jocs secrets a la nevera, una bruixa que prepara una escudella, pomes, cols, carxofes, bledes, pinyes i endevinalles! Quin banquet!

Compra el llibre per Internet! També el pots trobar aquí! (Enviament gratuït!)

 

 

Deixa un comentari